Miksi Hurtta?

1. ”For the dogs” – Kuono edellä

1. ”For the dogs” – Kuono edellä

Koirat tuovat elämäämme niin paljon hyvää. Koiramme tekisivät vuoksemme mitä tahansa ja tietenkin meidän on osattava antaa vastaavaa rakkautta myös takaisin. Koiran luontainen hyvyys on mullistavaa. Haluamme kaikkien kokevan sen ja välittävän sitä eteenpäin.
2. ”For the elements

2. ”For the elements" – Säästä riippumatta

Pohjoismaissa elämme vaativissa ja vaihtelevissa sääoloissa neljästä vuodenajasta nauttien. Kestävät vaatteemme ja varusteemme on luonnollisesti valmistettu selviytymään kaikissa säätiloissa, jotta koirasi voi nauttia ulkoilusta ja olla omassa elementissään vuoden jokaisena päivänä.
3. ”For the planet” – Planeettamme puolesta

3. ”For the planet” – Planeettamme puolesta

Onnellinen planeetta tarkoittaa onnellisia asukkaita. Valmistamme korkealaatuisia, hyvin muotoiltuja, säänkestäviä koiranvaatteita ja -varusteita, jotka on valmistettu kestämään. Näin ne ovat parempia koirille, ihmisille ja planeetalle.

Liity laumaan.

Tuotteemme ja osaamisemme pohjaavat yhteisömme vinkkeihin, tarpeisiin ja inspiraatioon. Siksi haluamme ylläpitää keskustelua ja tarinoiden jakamista ja samalla innostaa jokaista koiraa omistajineen kaikenkokoisiin seikkailuihin. Liity Hurtta-perheeseemme somessa!

#tamethegreatoutdoors #hurttacollection