Korjausohjeet

Pidä, pese, korjaa ja leiki.

Tuotteen käyttöiällä on suora yhteys ympäristön kuormitukseen. Tavoitteemme on tehdä niin miellyttäviä, laadukkaita ja kulutusta kestäviä tuotteita, että ne kestävät seikkailusta toiseen. Istuvuus ja mukavuus ovat myös tärkeitä ominaisuuksia - kun käyttäjä on tyytyväinen, on lempparivaate käytössä pitkään.

Lisäksi voimme jokainen vaikuttaa Hurtta-tuotteen elinkaareen huoltamalla sitä oikein, korjaamalla pienet kulumat, kierrättämällä vaatteen koiralta toiselle ja lopulta lajittelemalla elinkaarensa päähän tulleen tuotteen oikein.

Parsittu hännän heilautuksessa.

Hurtta ECO kannustaa tavoittelemaan pitkää ikää. Korjaamaan, huoltamaan, kierrättämään ja uusiokäyttämään. Mikään tuote ei kuitenkaan ole ikuinen ja vahinkoja sattuu. Joskus mieleinen tuote yksinkertaisesti kuluu tietystä kohdasta, joskus voi käydä niin hassusti, että takki riepotellaan rikki.

Revenneen Hurtta tuotteen päällikankaan korjaaminen.

Puhdista koko tuote tai vain korjattava kohta pesuohjeen mukaisesti käsin tai pesukoneessa. Jos näyttää, että tuote repeää enemmän pesukoneessa, pese se käsin. Anna tuotteen kuivua kunnolla, jolloin käsittely on helppoa ja liimapaikka kiinnittyy.

Ompele revenneen tuotteen päällikankaan reunat yhteen käsin muutamilla pistoilla. Tämä helpottaa liimapaikan kiinnitystä, kun palaset pysyvät paikoillaan. Leikkaa liimakankaasta korjattavaan kohtaan sopivan kokoinen paikka, niin että se peittää revenneen osion ja vähintään 1 cm revenneen sauman yli.

Levitä tuote tasaiselle alustalle, irrota liimapaikan suojapaperi ja kiinnitä reiän päälle liimakankaan ohjeen mukaan.

 

 


Harness

TAKIT

Rikkoutunut pistolukko takissa.

Mittaa vyön leveys ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi uusi pistolukko vahingoittuneen tilalle. Ovatko pistolukon molemmat puolet vahingoittuneet, vai riittääkö että vaihdat pistolukosta vain toisen puolen? Jos molemmat puolet tulee vaihtaa, suosittelemme kääntymään paikallisen ompelijan puoleen.

Vyössä oleva puoli pistolukosta on helppo vaihtaa itse. Vyön pää on viimeistelty ompeleella. Pura ommel tai leikkaa viimeistely pois nauhan päästä. Mikäli leikkaat nauhaa, viimeistele leikattu pää polttamalla, jottei nauha lähde purkautumaan enempää. Pujottele muoviosat irti nauhasta, aseta tilalle uusi puolikas pistolukko ja pujottele nauha takaisin.

Liian pitkät tai venähtäneet jalkalenkit takissa.

Takkien jalkalenkit saattavat olla koiralle liian pitkät tai löystyä ja venyä runsaassa käytössä. Jalkalenkkejä on helppo lyhentää solmulla. Jos solmu haittaa koiraa, hiertää tai takuttaa karvaa, kannattaa jalkalenkkejä lyhentää ompelemalla.

Jos jalkalenkkien kuminauhojen elastisuus on venynyt kokonaan pois, voit vaihdattaa jalkalenkit kokonaan. Suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen.

 

Korjaa repeämät tuotteen saumassa tai kankaassa.

Tuotteen sisältä löytyvän korjausaukon kautta voit helposti korjata repeytyneen kankaan tai sauman. Korjausaukko ilmaistaan ​​"Hurtta Repair" -merkillä ja värikkäällä ompelulangalla, joka on erottuu muista tuotteen ompeleista.

Korjausaukon ommel on helppo leikata tai ratkoa, ja voit tehdä sen esimerkiksi terävillä saksilla. Sauman purkamisen jälkeen pääset tuotteen sisäpuolelle aukon kautta. Voit korjata repeytyneen sauman tai kankaan tuotteen sisältä käsin. Voit vahvistaa ompelukohtaa lisäämällä liimalla kiinnittyvän korjauspaikan. Korjauksen jälkeen sulje korjausaukko ompelemalla se.

 

 

Harness

VALJAAT

Rikkoutunut pistolukko valjaissa.

Mittaa nauhan leveys ja tilaa sen mukaisesti nauhaan sopiva pistolukko Hurtta verkkokaupasta.Tarkasta, ovatko pistolukon molemmat puolet vahingoittuneet, vai riittääkö vain toisen puolen vaihto. Mikäli molemmat puolet tulee vaihtaa, suosittelemme kääntymään paikallisen ompelijan puoleen.

Rinnanympärysnauhassa oleva puoli pistolukosta on helppo vaihtaa itse. Nauhan pää on viimeistelty joko kuumaleikkaamalla tai ompeleella niin, että nauha kiinnittyy säätösolkeen. Mikäli nauhan päätä ei ole kiinnitetty ompelemalla, pujottele muoviosat irti nauhasta, aseta tilalle uusi puolikas pistolukko ja pujottele nauha takaisin.

Jos nauha on ommeltu kiinni säätösolkeen pura ommel pois nauhan päästä. Pujottele muoviosat irti nauhasta, aseta tilalle uusi puolikas pistolukko ja pujottele nauha takaisin ohjeen mukaan. Nauhan päätä ei tarvitse ommella kiinni säätösolkeen.

 

 

 

 

Collar

KAULAPANTA

Rikkoutunut pistolukko kaulapannassa.

Mittaa nauhan leveys ja tilaa sen mukaisesti nauhaan sopiva pistolukko.

Tarkasta, ovatko pistolukon molemmat puolet vahingoittuneet, vai riittääkö vain toisen puolen vaihto. Mikäli molemmat puolet tulee vaihtaa, suosittelemme kääntymään paikallisen ompelijan puoleen.

Pistolukon nauhassa, jossa on säätövarallinen puoli, on helppo vaihtaa itse. Nauhan pää on viimeistelty ompeleella niin, että nauha kiinnittyy säätösolkeen. Pura ommel pois nauhan päästä.

Pujottele muoviosat irti nauhasta, aseta tilalle uusi puolikas pistolukko ja pujottele nauha takaisin ohjeen mukaan. Nauhan pää kannattaa ommella kiinni säätösolkeen uudelleen.

Pidä, pese, korjaa ja leiki

Spare Buckle Spare Buckle
Spare Buckle
alk. 1,00 €
Näytä tuote
Paikkatarrat Paikkatarrat
Paikkatarrat
alk. 3,90 €
Näytä tuote

Korjausohjeet

Hurtta-tuotteet on suunniteltu siten, että kestävät monia seikkailuja. Jos jotain tapahtuukin tuotteelle, on olemassa helppoja tapoja korjata tuote...

Lue lisää

Hoito-ohjeet

Maapallomme on ainutlaatuinen leikkikenttä, josta jokainen koira omistajineen löytää aina uusia seikkailuja. ECO-tuotteet on tehty kestämään kovaa ...

Lue lisää

Kierrätysohjeet

Hurtta-tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja kulutusta. Laadukas tuote kestää käytössä pitkään, ja sen ympäristökuormitus pienenee käyttökerta...

Lue lisää