Asiakaspalvelu ja usein kysytyt kysymykset

Autamme mielellämme. Luethan ensin meidän usein kysytyt kysymyksemme.

Tilaukset

Mistä tiedän, että tilaukseni on vastaanotettu?

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tilauksen tekemisen ja maksamisen jälkeen.

Voinko muuttaa tilaustani?

Valitettavasti tilauksen muuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tilaukselta ei voi myöskään poistaa tuotteita eikä tilaukselle voi lisätä tuotteita jälkikäteen.

Voinko yhdistää tilauksiani?

Valitettavasti emme yhdistä tilauksia, vaan jokainen tilaus käsitellään ja lähetetään erikseen. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko peruuttaa tilaukseni?

Valitettavasti tilauksen peruminen ei ole mahdollista. Voit tehdä palautuksen hyvityksen saamiseksi seuraavan lomakkeen kautta: Palautuslomake

Milloin tilaukseni lähetetään?

Pyrimme lähettämään tilauksesi 1-2 arkipäivän sisällä (poislukien viikonloput ja juhlapyhät) sen vastaanottamisesta. Saat lähetysvahvistuksen ja seurantanumeron sähköpostiisi sen jälkeen, kun olemme lähettäneet sen matkaan.

Toimitus

Toimitustavat ja -ajat

Tarjoamme seuraavat toimitustavat ja -ajat:

Normaali toimitus / Posti (nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä tai toimitus pakettiautomaattin/SmartPost)

- Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

- Toimitusmaksu: 4,90€ (ilmainen toimitus yli 50€ arvoisiin tilauksiin)

Pikkupaketti / Posti (XS-paketti, enintään 35 x 25 x 3 cm)

- Tilaus toimitetaan postilaatikkoon tai postiluukusta sisään.

- Toimitusaika: 2-4 arkipäivää

- Toimitusmaksu: 4,90€

Kotiinkuljetus / Posti

- Tilaus toimitetaan perille asti pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä tilauksen lähetyksestä. Se toimitetaan vastaanottajalle sovittuna ajankohtana klo. 9-21 välillä. Posti sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa etukäteen tekstiviestillä, jonka linkin kautta saa valittua sopivan toimitusajan.

- Toimitusaika: 1-3 arkipäivää

- Toimitusmaksu: 10,90€

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa yli 50 € arvoisille tilauksille.

Veloitamme 4,90 € toimitusmaksun tilauksista, joiden arvo on alle 50 €.

Voinko vaihtaa toimitusosoitteen jälkikäteen?

Valitettavasti toimitusosoitetta ei voi muuttaa enää sen jälkeen, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuinka seuraan tilaukseni kulkua?

Saat sähköpostiisi lähetysvahvistuksen sekä seurantanumeron, kun olemme lähettäneet paketin varastoltamme. Seurantanumeroa käyttäen voit seurata paketin kulkua kuljetusyhtiön sivuilla.

Mihin maihin toimitatte?

Toimitamme tällä hetkellä seuraaviin maihin:

hurtta.com: Suomi (poislukien Ahvenanmaa)

hurtta.com/en: kaikki EU maat

COVID-19 vaikutukset toimitusaikoihin

Tällä hetkellä COVID-19 ei vaikuta lähetysaikoihimme. Päivitämme tilannetta ajantasaisesti tälle sivulle.

Maksu

Mitkä maksutavat hyväksytte?

Lue lisää maksutavoista täältä.

Voinko muuttaa valittua maksu- ja/tai toimitustapaa jälkikäteen?

Valitettavasti maksu- ja/tai toimitustavan muuttaminen ei ole mahdollista jälkikäteen.

Miksi lahjakorttini koodi ei toimi?

Tarkista, onko CAPS Lock ja NUM Lock päällä. Tarkista myös, että sinulla ei ole tyhjiä välilyöntejä koodia ennen tai sen jälkeen. Jos lahjakorttisi koodi ei vieläkään toimi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Palautukset ja Hyvitykset

Kuinka teen reklamaation?

Täytä reklamaatiolomake https://hurtta.com/reklamaatiolomake ja palaamme sinulle sähköpostitse 2 työpäivän kuluessa.

Yleisiä ohjeita palautuksista

Tutustu rauhassa tuotteeseen kotona. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi, olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Tee näin:

• Mene osoitteeseen https://hurtta.com/pages/palautuslomake ja täytä sähköinen palautuslomake ennen kuin lähetät tuotteen takaisin.

• Tämän jälkeen vie paketti sinua lähinnä olevaan Postiin ja käytä Postin sopimusnumeroa 605150, jolloin palautus on sinulle ilmainen.

• Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja myyntikelpoinen. Myös myyntipakkauksen tulee olla jälleenmyyntikelpoinen.

• Jos olet sovittanut tuotetta lemmikillesi, ole huolellinen ettei tuotteeseen tule tahroja ja poista mahdolliset koirankarvat tuotteesta.

• Asiakas vastaa käyttöönotetun tuotteen arvonalentumisesta, ja Hurtta.com:lla on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa tuotteen arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon. Ilmoitamme aina asiakkaalle tästä erikseen.

• Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Ilmoita logistiikkakumppanillemme mikäli et aio noutaa pakettiasi.

• Palautusten käsittelyaika on 1-2 arkipäivää, kun tuote on saapunut meille tarkistettavaksi.

Mikä on palautuksen aikaraja?

Sinulla on oikeus palauttaa käyttämätön tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Kuinka palautan tilaamiani tuotteita?

Lue Yleisiä ohjeita palautuksista ja täytä sähköinen palautuslomake

https://hurtta.com/pages/palautuslomake

Kuinka palautan tilaamiani tuotteita, jos en ole rekisteröitynyt käyttäjä?

Lue Yleisiä ohjeita palautuksista ja täytä sähköinen palautuslomake

https://hurtta.com/pages/palautuslomake

Voinko vaihtaa tilaamani tuotteet toiseen tuotteeseen/kokoon?

Valitettavasti tuotteiden vaihtaminen ei ole mahdollista. Pyydämme tekemään uuden tilauksen verkkokaupassamme.

Milloin saan hyvityksen palautuksestani?

Käsittelemme palautukset 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet sen. Mikäli lähetät palatuksen toisesta EU maasta kuin Suomesta, vähennämme 14EUR palautuskustannuksen palautettavasta summasta.

Kuinka paljon palautus maksaa?

Suomessa palautus on ilmainen. Muista EU-maista palautus maksaa 14 EUR, jonka vähennämme automaattisesti palautettavasta summasta.

Voinko palauttaa tuotteen, jota ei ole tilattu hurtta.com verkkokaupan kautta?

Valitettavasti palautusoikeus koskee ainoastaan tuotteita, jotka on ostettu verkkokauppamme kautta.

Voinko yhdistää eri tilausten palautuksia?

Kyllä, mutta ota etukäteen yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro meille, jos haluat lähettää eri tilauksista peräisin olevia tuotteita samassa palautuspaketissa. Tarvitsemme alkuperäisten tilausten tilausnumerot, jotta voimme käsitellä palautuksen oikein.

Tuotteet

Miten Reissu-valjasta on törmäystestattu?

Tuotteen kehitysvaiheessa jokainen reissuvaljaskoko törmäystestattiin ECE R44.04 standardin testiolosuhteiden mukaisesti kahdessa eri törmäystestilaitoksessa useaan kertaan, kunnes jokainen valjaan koko läpäisi testin rikkoutumatta kaikilta osin. Koska edellä mainittu standardi on kehitetty lasten turvaistuinten testaamiseen, emme voi käyttää virallista testitulosta markkinoinnissamme. Koirien autoiluvaljaiden testaamiseen ei ole olemassa kansainvälisesti hyväksyttyä standardia.

Mitä eroa on Casual puolikuristavalla pannalla ja Casual pannalla?

Tärkein ero näiden kahden kaulapannan välillä on puolikuristava malli, joka lepää mukavasti koiran kaulan ympärillä, ja pysyy miellyttävän löysällä ja kiristyy tiettyyn rajaan asti, kun talutushihna alkaa loppua. Pannan ei ole tarkoitus kuristaa, vaan kiristyä vain sen verran, ettei koiran pää luiskahda siitä ulos. Tämä panta on tehty tottelevaisemmille aikuisille koirille ja sitä käytetään koulutusvälineenä. Jos panta on oikean kokoinen ja oikein säädetty, panta kiristyy koiran kaulan koon mukaan kuristamatta sitä. Nuoremmille koirille ja pennuille suosittelemme kaulapantoja, joissa on kiinteä, clip-solki, joka estää kaulapannasta pois sujahtamisen esim. Casual pantamme.

Molemmat kaulapannat on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä, joka on kevyt ja vahva, ja molemmissa on vedenpitävä neopreenipehmuste, joka lisää mukavuutta ja tukea.

Mitä eroa on Mudventure ECO sadetakissa ja Mudventure Reflective sadetakissa?

Mudventure sadetakki ja Mudventure Reflective sadetakki ovat malliltaan täysin vastaavat ja vuorittomat. Ero takkien välillä on materiaalissa ja tuotteen turvallisuutta lisäävän heijastimen määrässä.

Mudventure Reflective sadetakki on valmistettu kauttaaltaan heijastavasta materiaalista, joka on hieman kierrätyspolyesteristä valmistettua Mudventure ECO sadetakin kangasta paksumpaa ja kestävämpää.

Mitä eroa on Razzle-Dazzle Midlayer pusakassa ja Lämmittävä Midlayer ECO koiran takki?

Razzle-Dazzle Midlayer pusakka ja Lämmittävä Midlayer ECO koiran takki on suunniteltu suojaamaan koiran suurimmat lihasryhmät kolealta keliltä ja lisälämmöntuojaksi kerrospukeutumisessa. Molempien takkien materiaalissa toinen puoli on pehmeää fleeceä ja toinen teknistä neulosta.

Razzle-Dazzle Midlayer pusakka on kääntötakki, jonka puolen voi valita käyttötarkoituksen mukaan. Pehmeä fleece sopii käytettäväksi koirilla, jotka ovat karvattomia, joiden turkki on silkkinen tai lyhyt karva on pehmeää. Tekninen neulospuoli sopii hyvin koirille, joilla on piikikäs lyhyt tai helposti takkuuntuva pehmeä ja pitkä karva.

Lämmittävässä Midlayer ECO takissa vuorissa oleva folioprintti heijastaa koiran kehon lämpöä takaisin koiraan, tehden siitä Razzle-Dazzle Midlayer pusakkaa lämmittävämmän. Tuote on suunniteltu käytettäväksi neulos- ja foliopinta koiraa vasten, fleecepuoli päällepäin. Folioprintti tekee kankaan pinnasta liukkaamman, joten se soveltuu eriomaisesti esimerkiksi pehmeäturkkisille koirille, joiden turkki takkuuntuu herkästi. Tuote on erityisen hyvä esimerkiksi urheilukoirille sekä sadetakin kanssa käytettynä alkutalven ja -kevään loskakeleille.

Mitä eroa on Midlayer haalarissa ja Body Warmer lämpöhaalarissa?

Midlayer haalari ja Body Warmer lämpöhaalari on suunniteltu suojaamaan koiraa kolealla kelillä ja lisälämmön tuojaksi kerrospukeutumisessa. Molemmat tuotteet suojaavat koiran selän, rinnan- ja vatsanalueen, sekä jalat.

Midlayer haalarin sisäpuoli on pehmeää fleeceä ja ulkopuoli teknistä neulosta. Se on materiaaleiltaan paksumpi kuin Body Warmer lämpöhaalari. Pehmeä fleece vuori sopii erityisen hyvin koirille, jotka ovat karvattomia, joiden turkki on silkkinen tai lyhyt karva on pehmeää.

Body Warmer lämpöhaalari on valmistettu pehmeästä teknisestä neuloksesta. Sen vuorissa oleva folioprintti heijastaa koiran kehon lämpöä takaisin koiraan, tehden siitä lämmittävän. Body Warmer lämpöhaalarin materiaali on ohuempaa, kevyempää ja joustavampaa kuin Midlayer haalarin. Se sopii erityisesti urheilukoirille lämmittelyn ja oman vuoron odottamisen aikana, mutta myös ikääntyville ja kuntoutuksessa oleville koirille.

Mitä eroa on Expedition lämpömanttelissa ja Extreme Warmer lämpötakissa?

Expedition lämpömantteli ja Extreme Warmer lämpötakki on suunniteltu lämmittämään ja suojaamaan koiran tärkeimmät lihasryhmät. Molempien takkien pintamateriaali on vedenpitävä, miellyttävä ja pehmeä. Takeissa on suojaava rinnan- ja vatsanalueen peittävä vatsapala, sekä pitkä helma, joka suojaa koiran jalkoja ja takaosaa.

Expedition lämpömantteli on perinteinen talvitakki, joka suojaa koiran selän ja suurimmat lihasryhmät. Tämän takin pintakangas on kestävämpi kuin muiden Hurtta talvitakkien kangas.

Extreme Warmer talvitakin vuorissa oleva folioprintti heijastaa koiran kehon lämpöä takaisin koiraan, tehden siitä Expedition lämpömanttelia lämmittävämmän. Takissa olevalla hupulla voidaan suojata koiran korvat. Koirille, jotka paleltuvat helposti, suosittelemme valitsemaan Extreme lämpömanttelin, joka suojaa koiraa paremmin kuin Expedition talvitakki.

Kuinka huollan Hurtta-varusteita?

Hurtta vaatteiden huolto

Hyvin ja säännöllisesti huollettu tuote kestää käyttöä pitkään. Paljon käytössä olevat tuotteet suositellaan pesemään vähintään kerran tai pari vuodessa käyttömäärään suhteutetusti tai aina sesongin päättyessä ja siirryttäessä muihin tuotteisiin. Lisäksi tuotteita suositellaan pesemään ja putsaamaan aina tarvittaessa. Ohjeistuksen pesuohjeisiin löydät täältä: https://fi.hurtta.com/pages/hoito-ohjeet.

Erityisen tärkeää tuote on puhdistaa, pestä ja kuivata hyvin ennen sen säilytykseen laittamista esimerkiksi sesongin vaihtumisen yhteydessä. Tuotteet suositellemme pesemään pesuohjeen mukaan ja kuivattamaan huolellisesti. Tällöin voidaan ennalta ehkäistä sitä, ettei tuote tiiviissä säilytyksessä ala haista pahalle. Likaisena tai kosteana suljettuun tilaan tiiviisti pakattu tuote alkaa hyvin usein haista ja haju voi olla haasteellista saada tuotteesta pois.

Jos tuote alkaa haista pahalle käytössä tai säilytyksessä, ensiavuksi suositellaan tuotteen pesemistä pesuohjeen mukaan. Ulkoillessa tuotteeseen tarttunut lika sekä koirien ihosta ja turkista irtoava rasva voivat olla syynä tuotteen hajuun.

Jos pesuohjeen mukainen pesu ja tuotteen hyvä kuivatus eivät poista tuotteesta hajua, suositellaan tuotteelle perinteistä tuulettamista. Jos nämä keinot eivät auta ja tuote haisee edelleen, voidaan tuotteeseen testata kaupassa myytäviä hajunpoistoaineita. Hajunpoistoaineista kannattaa tarkastaa, että ne soveltuvat käytettäviksi kalvopintaisille ulkoilutuotteille ja suosittelemme testaamaan ainetta tuotteeseen huomaamattomaan kohtaan.

Hoito

Parhaatkaan tekniset, hengittävät materiaalit eivät toimi kovin hyvin, elleivät ne ole puhtaita. Sinun ei tarvitse pestä Hurtta-vaatteita ja -varusteita jokaisen ulkoilun jälkeen, usein pelkkä tuuletus riittää. Huomiothan, että muta ja suolavesi kuitenkin heikentävät materiaaleja ajan myötä, minkä vuoksi olemme luoneet hyödyllisen artikkelin täynnä hoito-ohjeita. Kun huolehdit koirasi suosikkivaatteista ja -varusteista, ne toimivat paremmin, kestävät pidempään ja voitte pitää hauskaa yhdessä.

Lue hoito-ohjeet täältä.

Korjaus

Kaikki Hurtta-tuotteemme on suunniteltu ympäristöä ajatellen, mikä tarkoittaa, että ne on luotu kestäviksi ja pitkäaikaiseen käyttöön ja nautintoon. Tavoitteena on ajatella pitkällä aikavälillä koirien, ihmisten ja planeetan parhautta. Onnettomuuksia sattuu silti, kun koirat leikkivät niin kuin koirat leikkivät, ja siksi olemme laatineet hyödyllisen artikkelin siitä, miten Hurtta-varusteet voidaan parhaiten korjata.

Lue korjaus-ohjeet täältä.

Kierrätys

Kuten sanomme Hurtassa, tuotteemme on luotu koiraihmisten toimesta koirille ja ympäristöä ajatellen. Kannustamme myös muita koiranomistajia omaksumaan kestäviä käytäntöjä. Kun käytämme tuotteita niiden täyden potentiaalin verran; korjaamme niitä tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan, ja kierrätämme ne täyden käyttöiän jälkeen, olemme ystävällisiä ympäristöllemme ja koiriemme leikkipaikalle.

Jokaisella tuotteella on omat kierrätysohjeet, jotka löytyvät tuotteen sivulta. Tämän lisäksi olemme luoneet informatiivisen artikkelin siitä, miten tuotteen tai tuotepakkauksen eri osia voi kierrättää.

Lue kierrätys-ohjeet täältä.

Yleisiä Kysymyksiä

Mistä näen, onko tuotetta saatavilla?

Tuotesivulla näet 'Väri' ja 'Koko' valikoiden alta, onko haluamaasi tuotetta saatavilla.

Jos asun EU-alueen ulkopuolella, mistä voin ostaa?

Käy kurkkaamassa Jakelijat https://hurtta.com/pages/jakelijat ja löydä paikallinen jakelijasi. Mikäli etsimäsi maa ei ole listattuna, ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

Kuinka kauan lahjakorttini on voimassa?

Viimeinen käyttöpäivä on painettu lahjakortillesi. Huomaa, että vanhentumispäivää ei valitettavasti voida pidentää. Kun tämä päivämäärä on kulunut, korttia ei voi enää käyttää. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä vaihtorahaa hyvitetä.

Voinko uusia vanhentuneen lahjakortin?

Valitettavasti emme uusi vanhaksi menneitä lahjakortteja. Ystävällisesti pyydämme käyttämään ne lahjakortissa mainittuun eräpäivään mennessä.

Uutiskirjeen tilaaminen

Jos sinulla on asiakastili, voit rekisteröityä Hurtan uutiskirjeen tilaajaksi kirjautumalla asiakastilillesi ja klikkaamalla kohtaa "Uutiskirjeet".

Jos sinulla ei ole asiakastiliä, voit rekisteröityä uutiskirjeen tilaajaksi etusivun alalaidassa. Lisää vain sähköpostiosoitteesij a klikkaa "Lähetä". Vahvista tilauksesi klikkaamalla sähköpostiisi tullutta linkkiä.

Kuinka tulla osaksi Hurtta-laumaa?

Täytä yhteydenottolomake https://hurtta.com/pages/yhteydenottolomake ja Hurtta tiimi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Sponsoroinnit / yhteistyöpyynnöt

Täytä yhteydenottolomake https://hurtta.com/pages/yhteydenottolomake ja Hurtta tiimi ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tili

Voiko tuotteita tilata ilman asiakastiliä?

Sinulla ei tarvitse olla rekisteröityä asiakastiliä ostaaksesi Hurtta-tuotteita. Sinun kannattaa kuitenkin rekisteröityä nopeuttaaksesi ostosten tekoa ja nähdäksesi tilaushistoriasi. Rekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista.

Kuinka rekisteröidyn käyttäjäksi?

Rekisteröityminen Hurtta-kauppaan on helppoa ja nopeaa. Seuraa vain seuraavia askeleita ja olet pian valmis shoppailemaan.

1. Klikkaa 'Kirjaudu' sivun oikeassa yläreunassa. Tämän jälkeen klikkaa 'Luo asiakastunnus'.

2. Syötä yhteystietosi ja klikkaa 'Luo tunnus', kun olet hyväksynyt Sopimusehdot.

3. Rekisteröinnin jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja nyt pääset kirjautumaan sisään asiakastilillesi ja shoppailemaan.

Miten kirjaudun sisään tililleni?

Jos sinulla on jo tili, napsauta "Kirjaudu sisään" ruudun oikeassa yläkulmassa ja anna kirjautumistietosi. Nämä ovat sähköpostiosoitteesi ja salasana, jota käytit tiliä luodessasi.

Olen unohtanut salasanani, mitä teen?

Napsauta "Unohditko salasanasi", syötä sähköpostiosoitteesi ja napsauta "Lähetä". Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki (huomaa: sähköpostiviestin saapuminen voi kestää hetken, ja se saattaa ohjautua roskapostikansioosi).

Napsauta sähköpostiviestissä olevaa linkkiä, kun saat sen, ja sinut ohjataan syöttämään uusi salasana. Voit sitten käyttää uutta salasanaasi kirjautuaksesi Hurtta-tilillesi.

En pääse kirjautumaan tililleni, mitä teen?

Sähköposti: Tarkista, että käytät samaa sähköpostiosoitetta, joka on sinulla on voimassa asiakastililläsi.

Salasana: Tarkista, onko CAPS Lock ja NUM Lock päällä. Jos sähköpostiosoitteesi on oikein, kokeile vaihtaa salasana ("Unohditko salasanasi').

Mikäli nämä ohjeet eivät auttaneet sinua eteenpäin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten voin muuttaa tilini asetuksia?

Jos haluat muuttaa Hurtta-tilisi asetuksia, siirry suoraan "Asiakastilin tietoihin". Siellä sinulla on mahdollisuus muuttaa puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi, toimitus- ja/tai laskutusosoitettasi.

Miten voin muuttaa sähköpostiosoitteeni?

Jos haluat vaihtaa Hurtta-tilisi sähköpostiosoitteen, siirry suoraan "Asiakastilin tietoihin". Siellä sinulla on mahdollisuus muuttaa sähköpostiosoitteesi. Huomaa, että tämä uusi sähköpostiosoite on myös uusi kirjautumistunnuksesi.

Miten voin palauttaa tilini salasanan?

Voit palauttaa salasanasi napsauttamalla tästä.

Kuinka poistan asiakastilini?

Mikäli haluat poistaa asiakastilisi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Laki ei salli tilauksia koskevien tietojen poistamista kokonaan ennen kuin tietty määräaika on kulunut.

Huomioithan, että voimme poistaa asiakastilisi mikäli:
-Sinulla ei ole avoimia maksuja

- Sinulla ei ole avoimia palautuksia

- Sinulla ei ole avoimia tilauksia

Mikäli yllämainitut ehdot eivät täyty, emme voi poistaa asiakastiliäsi heti. Avointen maksujen osalta pyydämme hoitamaan ne pikaisesti. Avointen palautusten ja tilausten osalta pyydämme kärsivällisyyttäsi. Asiakastilisi tullaan poistamaan, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja tehneet hyvityksen.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä