Layering keeps dogs warm when weather gets colder Layering keeps dogs warm when weather gets colder

Kerrospukeutumisessa 1+1=3

Extra warming for cool, dry weather Extra warming for cool, dry weather

    Lämmittävä Midlayer ECO koiran takki

Lämmittävä Midlayer ECO koiran takki

Lämpöä takaisin heijastava foliovuori, korkea kaulus ja hyvä istuvuus – Hurtta Midlayer Warming on kuin toinen iho. Pusakka sopii herkästi palelevalle koiralle erinomaiseksi kuivan kelin lämmittäjäksi ja urheilevalle koiralle auttamaan palautumisessa sekä estämään lihasjumeja.
Tutustu tuotesarjaan
A hardworking layer that beats the rain and heat A hardworking layer that beats the rain and heat

    Mudventure Sadetakki ECO

Mudventure Sadetakki ECO

Täysin teipatut saumat, korkea kaulus sadelukolla ja vuoriton kevyt kangas – Hurtta Mudventure suojaa kaikkia koiria sateessa ja paisteessa. Sopii hyvin pitämään pitkäkarvaisen ja helposti takkuuntuvan koiran turkin siistinä sekä suojaamaan karvattoman koiran herkkää ihoa.
Tutustu tuotesarjaan

    Midlayer Haalari

Midlayer Haalari

Kun lämpökerrokselta kaivataan lisäpeittävyyttä, kannattaa valita Lämmittävän Midlayer ECO -pusakan sisarmalli eli Midlayer-haalari. Haalari peittää koiraa noin 90 % alueelta ja istuu erinomaisesti sade- ja toppahaalarin alle. Useat heijastimet tuovat lisäturvaa pimeällä liikkuessa.
Tutustu tuotesarjaan

    Mudventure haalari ECO

Mudventure haalari ECO

Mudventure-sadetakista on saatavilla myös haalarimalli, joka peittää koiran peräti 90 % alueelta. Useat valovoimaiset heijastimet ja nepparikiinnitteiset lahkeensuut takaavat täyden turvallisuuden ja istuvuuden.
Tutustu tuotesarjaan

Miten pukea: Lämmittävä Midlayer takki ja Mudventure takki ECO

Yhdessä toimivat kerrokset luovat tehokkaan suojan talven pahinta säätä vastaan. Katso pukeutumisvideomme ja paranna kerrospukeutumispeliäsi.
Midlayerin parhaat puolet löytyvät ulkoa ja sisältä

Midlayerin parhaat puolet löytyvät ulkoa ja sisältä

Ei hankaavia saumoja, eikä hankalia kiinnityksiä. Täydellinen istuvuus sekä liikkuvuus säätönauhojen, ulkopuolen ainutlaatuisen kennorakenteen ja jalanteiden laskosten ansiosta. Sisällä lämpöä takaisin heijastava foliovuori, kaulaa ja niskaa suojaava korkea kaulus, turvallisuutta lisäävät heijastimet ja herkullinen väri. Täydellinen tuote tuulen tuiverrukseen ja pikkupakkasille.
Mudventure -sadeasu on kevyesti paras

Mudventure -sadeasu on kevyesti paras

Unelman kevyt materiaali, istuvuutta parantavat säätönauhat, takajaloille lenksut vauhdikkaita leikkejä varten, elastinen kiinnitysvyö antamassa lisäliikkuvuutta, heijastimet turvallisuutta tuomaan ja kaunis syksyinen sävy. Ehkä paras sadetakkimme tähän saakka. Lisäksi pienessä koossa on integroitu valjas, joten lenkille lähteminen on helpompaa kuin koskaan.

Miten pukea: Midlayer haalari ja Mudventure haalari

Ole valmiina tuuleen ja sateeseen kerroslämmöllä.

Miten pukea: Extreme Warmer ja Midlayer pusakka


    Tuotetestaukset
Testimonialit

Tuotetestaukset

Eddie, Ollie ja Helen pääsivät testaamaan uusia Mudventure ECO takkeja kuulaana syyspäivänä.
Lue lisää