Warm up to winter training Warm up to winter training

Älä anna kylmän kangistaa treeni-intoa


    Treenitakki ECO

Treenitakki ECO

Useat erikokoiset taskut nameille, naksuttimelle, leluille, hihnalle, hanskoille, avaimille ja puhelimelle yhdessä erinomaisen materiaalin ja käyttömukavuuden kanssa tekevät Hurtta treenitakista koiranomistajan luottovarusteen.
Puettava treenivaruste

    Treeniliivi ECO

Treeniliivi ECO

Hurtta-treeniliivin vettähylkivä Houndtex-laminoitu kangas, hyvä istuvuus, korkea säädettävä kaulus, vedenpitävä huppu, näkyvät heijastimet, useat erikokoiset taskut ja pesua helpottava irrotettava namitasku saavat vaativimmankin koiraharrastajan hymyilemään.
Treenaa ekologisesti

    Lämmittävä Midlayer ECO koiran takki

Lämmittävä Midlayer ECO koiran takki

Lämpöä takaisin heijastava foliovuori, korkea kaulus ja hyvä istuvuus – Hurtta Midlayer Warming on kuin toinen iho. Pusakka sopii herkästi palelevalle koiralle erinomaiseksi kuivan kelin lämmittäjäksi ja urheilevalle koiralle auttamaan palautumisessa sekä estämään lihasjumeja.
Lue lisää & tilaa

    Extreme Warmer ECO

Extreme Warmer ECO

Extreme Warmer -takin pehmeä trikoohuppu, korkea kaulus, liikkumista rajoittamaton pehmeä materiaali, hyvin näkyvät heijastimet ja hyvät säätömahdollisuudet saavat hännän heilumaan pakkasesta huolimatta.
Tutustu tuotesarjaan

Näin puet: Treeniliivi ECO

Tietysti osaat pukea liivin, mutta kurkkaa tästä kuinka paljon tärkeitä tavaroita saat liivin lukuisiin taskuihin mahtumaan.

Hurtta Treenitakki on koiraharrastajan uusi lempitakki

Ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettu kestävä, hengittävä ja tyylikäs treenitakki pitää omistajan lämpimänä ja treeneissä tarvittavat tavarat kätevästi mukana.
Treenaa kuin ammattilainen

Treenaa kuin ammattilainen

Treenaat myös talvella, joten päätimme lisätä hihat suosittuun treeniliiveihimme. Uusi treenitakki ECO on valmistettu pehmeästä, hengittävästä, ohuesta mutta kestävästä, vedenpitävästä kankaasta, jota on mukava käyttää, olitpa sitten treenaamassa tai leikkimässä. Takin taskujen sisällä säilytettävät arvotavarat pysyvät turvassa ja suojassa märällä säällä. Vetoketjullisissa taskuissa ja pienessä hihan taskussa on sisäänommellut silmukat avaimille tai napsauttimelle. Irrotettava huppu on säädettävissä edestä ja takaa.

    Tuotetestaukset
Testimonialit

Tuotetestaukset

Navi, Newman ja Avery suuntasivat poluille testaamaan uutta Treenitakkia.
Lue lisää