Tärkeintä ei ole määränpää vaan turvallinen matka


    Reissuvaljas ECO

Reissuvaljas ECO

Hurtta Reissuvaljas ECO -turvavyövaljaissa koira matkustaa mukavasti istuen, seisten tai maaten. Koiran turvavyövaljaat on helppo pukea koiran ylle ja säätää sopivaksi pääntiestä, rinnasta ja vyötäröltä. Vedä turvavyö valjaiden kahvan läpi ja kytke kiinni, niin turvavyö pitää koiran paikallaan takapenkillä äkillisissäkin liikkeissä.
Tutustu tuotesarjaan
<h3><strong>Saumatonta terästä</strong></h3><p>Koiran niskaan asettuva kolmion muotoinen metallilenkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuotetestauksen aikana todettiin, etteivät juotetut osat ole tarpeeksi kestäviä, joten lopullinen kiinnityssolki valmistuu yhtenä osana leikkaamalla se paksusta metallilevystä. Myös valjaan rautaiset, rasitukselle alttiit metalliosat leikataan levystä yhtenä kappaleena.</p>

Saumatonta terästä

Koiran niskaan asettuva kolmion muotoinen metallilenkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuotetestauksen aikana todettiin, etteivät juotetut osat ole tarpeeksi kestäviä, joten lopullinen kiinnityssolki valmistuu yhtenä osana leikkaamalla se paksusta metallilevystä. Myös valjaan rautaiset, rasitukselle alttiit metalliosat leikataan levystä yhtenä kappaleena.

<h3><strong>Valjaiden nauhat</strong></h3><p>Valjaan vetoa kestävät nauhat ovat vahvaa nylonia. Vastaavaa materiaalia ja rakennetta käytetään autojen turvavöissä.</p>

Valjaiden nauhat

Valjaan vetoa kestävät nauhat ovat vahvaa nylonia. Vastaavaa materiaalia ja rakennetta käytetään autojen turvavöissä.

Miten pukea: Reissuvaljas ECO

Hurtta-tuotteet on helppo pukea, mutta voit vielä kurkata videomme koirasi matkustusturvallisuuden varmistamiseksi.
Törmäystestattu

Törmäystestattu

Valjaat on törmäystestattu ECE R44.04 standardin testiolosuhteiden mukaisesti ja valmistettu erittäin lujista materiaaleista sekä metalliosista. Valjaat sopivat kaikkiin turvavöihin, sillä erillistä kytkinosaa ei tarvita.
Valmiina seikkailuun

Valmiina seikkailuun

Kestävä kahva ja hihnarengas helpottavat myös ulkoilua ja nopeita pissataukoja tien päällä. Turvavyövaljaissa koira matkustaa mukavasti istuen, seisten tai maaten. Ne on helppo pukea koiran ylle ja säätää sopivaksi pääntiestä, rinnasta ja vyötäröltä.
Turvallinen autoilu koiran kanssa

Turvallinen autoilu koiran kanssa

Tutustu Hurtan vinkkeihin, kuinka matkustat koiran kanssa mukavasti ja turvallisesti.