Hurtta Live

Häntää heiluttelevaa jutustelua ja turkkia hiveleviä tarjouksia.

 

Kutsumme sinut mukaan tutustumaan tuotteisiimme ja tarjouksiimme Hurtta Liveen.
 
Livessä vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, kerromme uusia ja vanhoja juttuja, joita koiranomistajan on hyvä tietää. Esittelemme aina tietyn kategorian tuotteita mahdollisimman kattavasti, niin tiedät, mitä ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessäsi.
 
Ota siis koira kainaloon ja avaa Hurtta Live. Tarjolla on aina joko hyödyllistä tietoa tai tarjoustuotteita, yleensä molempia! Ja nosta tassu rohkeasti pystyyn, jos sinulla tulee kysyttävää - vastailemme kysymyksiin koko lähetyksen ajan.
 
Nähdään Hurtta Livessä!
Koirien takit, haalarit ja pusakat

Koirien takit, haalarit ja pusakat

Aiheena oli kaikki mitä sinun tulisi tietää koirien takeista yhdessä Hurtta-spesialistimme Katjan ja suunnittelija-mallimestarimme Siljan kanssa.
Pinkki Ystävänpäivä live

Pinkki Ystävänpäivä live

Aiheena tässä livessä oli valjaat, pannat ja taluttimet ja erityisesti turkkiroduille sopivat tuotteet. Kysymyksiin vastasi Hurtta-spesialistimme Katja sekä hänen vieraana oli koiratrimmaaja Laura ja hänen parhaat kaverinsa.

Willkommen im Pack.

In den letzten zwei Jahrzehnten hat sich die Hurtta Familie zu einer lebhaften, unterstützenden internationalen Gemeinschaft entwickelt. Hunde und Hundebesitzer testen unsere Produkte jeden Tag auf der ganzen Welt, und das inspiriert uns, unsere Produkte noch besser zu machen. Im Hurtta Pack warten Produktneuheiten, Abenteuergeschichten und nette Unterhaltungen auf dich.

#tamethegreatoutdoors #hurttacollection #letsgo