Hurtta Live

Häntää heiluttelevaa jutustelua ja turkkia hiveleviä tarjouksia.

 

Kutsumme sinut mukaan tutustumaan tuotteisiimme ja tarjouksiimme Hurtta Liveen.
 
Livessä vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, kerromme uusia ja vanhoja juttuja, joita koiranomistajan on hyvä tietää. Esittelemme aina tietyn kategorian tuotteita mahdollisimman kattavasti, niin tiedät, mitä ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessäsi.
 
Ota siis koira kainaloon ja avaa Hurtta Live. Tarjolla on aina joko hyödyllistä tietoa tai tarjoustuotteita, yleensä molempia! Ja nosta tassu rohkeasti pystyyn, jos sinulla tulee kysyttävää - vastailemme kysymyksiin koko lähetyksen ajan.
 
Nähdään Hurtta Livessä!
Koirien takit, haalarit ja pusakat

Koirien takit, haalarit ja pusakat

Aiheena oli kaikki mitä sinun tulisi tietää koirien takeista yhdessä Hurtta-spesialistimme Katjan ja suunnittelija-mallimestarimme Siljan kanssa.
Pinkki Ystävänpäivä live

Pinkki Ystävänpäivä live

Aiheena tässä livessä oli valjaat, pannat ja taluttimet ja erityisesti turkkiroduille sopivat tuotteet. Kysymyksiin vastasi Hurtta-spesialistimme Katja sekä hänen vieraana oli koiratrimmaaja Laura ja hänen parhaat kaverinsa.
Summer Vibes Kesä-live

Summer Vibes Kesä-live

Esittelemme kesätuotteita mahdollisimman kattavasti, niin tiedät mitä ottaa huomioon ostopäätöstä tehdessäsi. Kesäisen Hurtta Liven juontaa tuttuun tapaan Hurtta-spesialisti Katja, ja hänen vieraakseen saapuu koirankouluttaja, agility-kilpailija Laura seka liuta hänen vauhdikkaita kavereitaan.

Kom med i gänget.

Under de två senaste decennierna har Hurtta-familjen vuxit till en blomstrande, stödjande internationell gemenskap. Hundar och hundägare sätter våra produkter på prov runtom i världen varje dag och det inspirerar oss att göra våra produkter ännu bättre. Kom med i Hurtta-gänget och var först med att få höra om produktnyheter och äventyrsberättelser!

#tamethegreatoutdoors #hurttacollection