Toimitustavat

Toimitamme tuotteita hurtta.com verkkokaupasta ainoastaan EU:n alueella. Ahvenanmaalle toimitukset eivät toistaiseksi ole mahdollisia.

 • Alle 18-vuotiaiden tilaajien tulee saada huoltajien suostumus tilaukselle.
 • Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tuotetta ei tilaushetkellä ole saatavilla.
 • Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!

Valitsethan huolella itsellesi sopivimman toimitustavan kassalla. Tuotteiden toimitusaika on Postin kautta tilatuissa tuotteissa 1-5 arkipäivää. Tuotteet lähetetään pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksesta.

  • Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin!
  • Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä (4,90 €)
  • Toimitus pakettiautomaattiin / SmartPost -lokeroon (4,90 €)
  • Postin kotiinkuljetus (10,90 €)

  Postin toimitustavat.

  • Nouto valitsemastasi Postista tai Postin noutopisteestä.

  Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin toimipisteestä tai Postin noutopisteestä. Tarkista lähin toimipisteesi tästä. Mikäli ilmoitat matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä, saat Postin saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä. Posti säilyttää pakettia neljätoista (14) vuorokautta, minkä jälkeen paketti palautuu Hurtta.com:n ja veloitamme tästä 5 € palautusmaksun.

  • Toimitus pakettiautomaattiin / SmartPost.

  Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Tarkista mistä löytyy lähin pakettiautomaatti tästä. Ilmoittamalla matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta. Jos paketti ylittää pakettiautomaattiin sopivat mitat tai pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen. Paketin enimmäismitat 60 cm x 36 cm x 60 cm, enimmäispaino 35 kg. Tarkista saapumisilmoituksesta paketin noutopaikka.

  • Postin kotiinkuljetus.

  Helppoa ja yksinkertaista, Posti tuo pakettisi kotiovellesi. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Postin kotiinkuljetuspaketin jakeluaika vaihtelee postinumeroittain. Mikäli et ole kotona, paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

  Tilauksen seuranta.

  Kun Posti on vastaanottanut tilauksesi, voit seurata toimituksen etenemistä lähetystunnuksen avulla Postin sivulla tai OmaPosti -sovelluksen kautta.

  Postin huijausviestejä liikkeellä.

  Huomioithan, että emme pyydä jälkikäteen lisämaksua Postin toimituksista tekstiviestitse tai sähköpostitse. Postin aidossa saapumisilmoituksissa kerrotaan noutopaikka osoitetietoineen, eivätkä ilmoitukset kehota antamaan tietoja ja avaamaan linkkejä. Esimerkki huijaustekstiviestin tekstistä: ”Lähetyksesi on laitettu sivuun, sillä siitä puuttuu postitusmaksu. Maksa täällä LINKKI”. Älä klikkaa tätä linkkiä.

  Kaikki Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

   

  14 päivän palautusoikeus.

  Voit palauttaa tuotteet 14 päivän aikana. Ohjeet tuotteen palauttamiseen löytyvät palautusehdoistammeVerkkokaupassamme ei ole vaihtomahdollisuutta. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, sinun tulee palauttaa vaihdettava tuote verkkokauppaamme ja tehdä haluamastasi tuotteesta kokonaan uusi tilaus.