The trusty Hurtta Life Savior ECO flotation aid features a new softer, body-hugging float material, recycled fabrics, greater adjustability and balanced buoyancy for all breeds.

Osaavatko kaikki koirat uida?

Kesä ja vesileikit kutsuvat - tarvitseeko koira pelastusliivit?


    Hurtta Life Vest ECO koiran pelastusliivi

Hurtta Life Vest ECO koiran pelastusliivi

Life Savior ECO -pelastusliivi päällä koirasi tuntee olonsa aina mukavaksi, koska kellukemateriaali on erittäin pehmeää ja notkeaa. Kevyt ja myötäilevä pelastusliivi ei rajoita liikettä, joten koirasi nauttii uimisesta, rantarevittelyistä ja varjon alla makoilusta yhtä paljon kuin ilman liiviä.
Lue lisää & tilaa tästä

Miten pukea: Pelastusliivi ECO

Hurtta-tuotteet on helppo pukea, mutta voit vielä kurkata videomme koirasi vesiturvallisuuden varmistamiseksi. Pääset myös samalla fiilistelemään tulevaa kesää ja kotimaamme huikeita järvimaisemia.
Materiaalit & säädettävyys

Materiaalit & säädettävyys

Uusi kellutusmateriaali on pehmeämpää ja joustavampaa, jotta se mukautuu koiran vartaloon ja tasapainottaa painon optimaalisesti rajoittamatta uintiliikkeitä. Uusi säätöjärjestelmä rintaosassa mahdollistaa paremman istuvuuden sekä hoikemmille että varttuneemmille roduille. Ja koska se on ECO, se on valmistettu kierrätetyistä kankaista ja hihnoista.
Tärkeät & kätevät yksityiskohdat

Tärkeät & kätevät yksityiskohdat

Yksityiskohtii kuuluu ● tukevat soljet ● heijastimet ● kätevät tarranauhat rinnassa helpottamaan säätöä ● kestävä kahva, joka auttaa sinua nostamaan koirasi tarvittaessa. Mikä parasta, pelastusliivien avulla voitte molemmat nauttia kesästä turvallisesti sekä vedessä että sen ulkopuolella.

Pelastusliivi ECO tuotetestaus

Otamme Hurtta-vaikuttajat mielellämme mukaan tuotetestaukseen, koska heidän ainutlaatuiset, tosielämän kokemuksensa antavat korvaamatonta palautetta, joka inspiroi ideoita uusiin tuotteisiin ja nykyisten tuotteiden suunnittelun parantamiseen.