Maksutavat

Kaikki käyttämämme maksutavat ovat turvallisia. Henkilökohtaiset tietosi (kuten maksutiedot, sähköpostiosoite ja osoite) sekä jokaista maksua koskevat tiedot on suojattu kryptauksella ja erillisellä valtuutusprosessilla. Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä seuraavia maksutapoja:

  • Verkkopankit (Paytrail)
  • Luottokortit (Visa, MasterCard)
  • Visa Electron
  • Klarna (lasku ja osamaksu)
  • MobilePay
  • Hurtan lahjakortti

Verkkopankkimaksu (Paytrail)

Voit käyttää suoraa verkkomaksua (Paytrail) turvalliseen, helppoon ja nopeaan maksamiseen verkkopankkisi kautta. Meillä käy seuraavien pankkien verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Kun olet vahvistanut tilauksesi, sinut ohjataan pankkisi sivuille, joilla voit hoitaa maksun. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä. Ellet suorita maksutapahtumaa loppuun saakka tai maksu epäonnistuu, tilausta ei lähetetä eikä pankkitiliäsi veloiteta. Tässä tapauksessa voit tehdä uuden tilauksen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua.

Luottokorttimaksu

Jos maksat tilauksesi luottokortilla, summa laskutetaan kortilta viikon kuluessa tuotteiden lähettämisestä. Hyväksymme Visa- ja Mastercard- luottokortit. Tilaus lähetetään automaattisesti varastolle ja postitetaan mahdollsimman nopeasti, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän puitteissa. Huomaa, että emme voi tehdä muutoksia tilaukseesi enää, kun maksu on hyväksytty.

Klarna

Shoppaile nyt. Maksa myöhemmin. Joustavampi tapa shoppailla. Klarna antaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksesi milloin ja miten haluat. Klarnalla ostaminen on helppoa ja sujuu, ja samalla turvallista. Klarna tarjoaa kuluttajille ostajan turvan, jolla varmistetaan, ettei kuluttaja ole koskaan velvollinen maksamaan ostosta, joka on todettu vilpillisesti tehdyksi.

Maksa myöhemmin.

Sovita ensin, maksa myöhemmin. Maksa vain tuotteista, jotka aiot pitää. Sinulla on 30 päivää aikaa maksaa ostoksesi.

Jaa maksut osiin.

Shoppaile nyt ja maksa kuukausierissä, minimiostos 25€. Saat lisätietoa Klarnalta ostoksen tekemisen jälkeen. Huomaa, että me emme ei voi antaa tarkempia tietoja, jos et ole oikeutettu käyttämään Maksa myöhemmin -maksutapaa.

Huomioi, että sinun on aina annettava täydellinen henkilötunnus, kun valitset maksutavaksi Klarna-laskun. Klarna tarkistaa ostohetkellä ostajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta. Luottoarviossa Klarna tarkastelee pääasiallisesti kolmea asiaa: 1) aikaisempaa maksuhistoriaa Klarnalla, 2) ostosumman suuruutta sekä 3) ulkoista tietoa, jonka Klarna hakee luottotietopalvelusta (saat viestin, jossa kerrotaan, että tietoa on haettu luottotietopalvelusta). Kyseessä on toisin sanoen yhdistelmä eri tekijöitä, joiden avulla Klarna arvioi luottokelpoisuuttasi. Voit suorittaa tilauksen jollakin muulla meidän tarjoamista maksutavoista, jos maksu laskulla ei onnistu. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat muuttaa maksuehtosi tai eräpäivää, ota yhteyttä suoraan Klarana asiakaspalveluun:  https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Saadaksesi lisätietoja Klarnan henkilötietojen käsittelystä, pyydämme sinua tutustumaan Klarnan tietoturvaselosteeseen osoitteessa:  Tietosuoja | Klarna Suomi

MobilePay (Paytrail)

MobilePay on nopea ja helppo tapa maksaa ostoksesi. MobilePay toimii kaikilla älypuhelimilla ja kaikkien pankkien korteilla. Aktivoi verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä verkkokauppaostostasi. Verkkokaupan kassalla valitset MobilePay:n maksutavaksi, kirjaudu sisään MobilePay:hin käyttämällä omaa tunnuslukua, sormenjälkeä tai kasvojentunnistusta ja hyväksy maksun pyyhkäisemällä. Jos sinulla on ongelmia MobilePay -maksun kanssa ota yhteyttä suoraan MobilePayn asiakaspalveluun:  https://mobilepay.fi/asiakastuki/mobilepay-kayttajille

Hurtan lahjakortti

Verkkokaupasta ostettu lahjakortti käy maksuvälineenä Hurtan verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa 12kk ostohetkestä. Etämyyntiä koskevien säännösten mukaan voit peruuttaa Hurtan verkkokaupasta ostettujen lahjakorttien tilauksen 14 arkipäivän kuluessa peruutusohjeidemme mukaisesti. Verkkokaupasta ostettu sähköinen lahjakortti saapuu sähköpostiisi erillisenä viestinä maksusuorituksen jälkeen, kun olemme käsitelleet sen meillä. Voit myös tulostaa lahjakortin.

Mikäli lahjakorttisi arvo on suurempi kuin tilauksesi arvo, jää loppusaldo käytettäväksi myöhempiä ostoksia varten. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Tilauksen maksuun voi käyttää vain yhden lahjakortin ja lahjakortilla ei voi maksaa toista lahjakorttia. Jos maksat koko tilauksesi lahjakortilla, palautetaan summa takaisin alkuperäiselle lahjakortille. Jos käytät maksaessasi lahjakorttia sekä toista maksutapaa, palautus on aina ensisijaisesti alkuperäiselle lahjakortille ja vasta sen jälkeen muille maksutavoille, joita tilauksellasi oli käytössä. Säilytäthän verkkokaupasta ostetun lahjakortin koodin mahdollisia palautuksia varten.