Enjoying time with your dog for example through a hobby can improve your bond and communication. Enjoying time with your dog for example through a hobby can improve your bond and communication.

Uusi, yhteinen harrastus


    Herkkutasku ECO

Herkkutasku ECO

Lataa herkkutasku täyteen koirasi suosikkinameja ja hauskanpito voi alkaa! Hurtta Herkkutasku ECO on kehitetty aktiiviseen treenikäyttöön koiran kanssa. Magneeteilla varustettu sulkumekanismi pitää pussin tiukasti suljettuna suorituksen aikana, mutta avautuu nopeasti, kun on palkkion aika.
Lisätietoja

    Treeniliivi ECO

Treeniliivi ECO

Hurtta Training Vest ECO on suositun treeniliivimme päivitetty ja ympäristöystävällinen malli. Uudelleensuunnitellun treeniliivin kohokohtia ovat tilavammat 3D -etu- ja takataskut. Isompi takatasku ulottuu sivusauman yli sinne, missä kätesi kurottuu luonnollisesti taaksepäin.
Tutustu tuotesarjaan

Näin puet: Treeniliivi ECO

Tietysti osaat pukea liivin, mutta kurkkaa tästä kuinka paljon tärkeitä tavaroita saat liivin lukuisiin taskuihin mahtumaan.
Treeniliivi ECO ominaisuudet

Treeniliivi ECO ominaisuudet

Erityisen tilavat ja helposti käytettävät taskut. Neljä vetoketjutaskua. Korkea takataskunsuu isoille leluille ja fresbeelle. Kiinnityskoukku naksuttimelle tai avaimille. Naisten mitoitus.
Herkkutasku ECO ominaisuudet

Herkkutasku ECO ominaisuudet

Valmistettu kierrätetystä materiaalista. Heijastinprintit. Magneettinen sulkumekanismi. Vetoketjutasku. Tilava tasku herkuille ja leluille

Treeniliivi ECO tuotetestaus

Otamme Hurtta-vaikuttajat mielellämme mukaan tuotetestaukseen, koska heidän ainutlaatuiset, tosielämän kokemuksensa antavat korvaamatonta palautetta, joka inspiroi ideoita uusiin tuotteisiin ja nykyisten tuotteiden suunnittelun parantamiseen.