Made with strong recycled materials, the Casual ECO Collection is a more sustainable version of one of our most popular, hardworking harness, collars and leashes Made with strong recycled materials, the Casual ECO Collection is a more sustainable version of one of our most popular, hardworking harness, collars and leashes

Ihana ekologinen arki.

Made with comfortable, durable recycled materials, the Casual ECO collection offers a more sustainable version of our popular, hardworking Casual harnesses, collars and leashes that give you all the control and peace of mind you need.
Jokapäiväistä luotettavuutta planeettaystävällisellä twistillä.

Casual-tuotesarjan suosikit nyt kierrätetyistä materiaaleista. Casual ECO heijastintalutin, panta, puolikuristava panta sekä Y- ja H-valjaat ovat arjen kestäviä luottovarusteita. Mukana on myös kaksi uutta väriä, Peacock ja Ruby.

Tutustu Casual ECO mallistoon!
Eko
Casual heijastintalutin ECO Casual heijastintalutin ECO Casual heijastintalutin ECO Casual heijastintalutin ECO Casual heijastintalutin ECO
Casual heijastintalutin ECO
alk. 29,90 €
Näytä tuote
Eko
Casual Y-valjas ECO Casual Y-valjas ECO Casual Y-valjas ECO Casual Y-valjas ECO Casual Y-valjas ECO
Casual Y-valjas ECO
alk. 35,50 €
Näytä tuote
Eko
Casual valjas ECO Casual valjas ECO Casual valjas ECO Casual valjas ECO Casual valjas ECO
Casual valjas ECO
alk. 35,50 €
Näytä tuote
Eko
Casual panta ECO Casual panta ECO Casual panta ECO Casual panta ECO Casual panta ECO
Casual panta ECO
alk. 23,50 €
Näytä tuote
Eko
Casual puolikuristava panta ECO Casual puolikuristava panta ECO Casual puolikuristava panta ECO Casual puolikuristava panta ECO Casual puolikuristava panta ECO
Casual puolikuristava panta ECO
alk. 23,50 €
Näytä tuote

 

Tukevat, pehmustetut valjaat, jotka on suunniteltu suojelemaan sekä koiraasi että maapalloa.

Hurtta Casual ECO valjaat on kestävä, pehmustettu valjas, joka on valmistettu nopeasti kuivuvasta neopreenistä yhdistettynä 100 % kierrätettyyn neulokseen. Tässä päivitetyssä, ympäristöystävällisessä versiossa on myös 100 % kierrätetyt, kudotut polyesterihihnat ja kestävät, ruostumattomat, nikkelöidyt teräsosat. Toisin sanoen, se sopii kaikkeen, kuten päivittäisiin kävelyihin ja juoksulenkkeihin, aktiivisiin harrastuksiin, rantareissuille tai vain koirapuistossa hengailuun. Pikakiinnitteisen soljen ansiosta pukeminen on helppoa, ja paksu, pehmeä pehmuste ja säädettävä rintakehän ympärysmitta tekevät valjaista erittäin mukavan, sillä se istuu koirallesi täydellisesti. Äläkä ole huolissasi valjaiden kastumisesta, sillä valjaat on suunniteltu kuivumaan nopeasti ilman hankausta. Valjaissa on myös kirkkaat 3M-heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä hämärässä ja lisäävät näin molempien turvallisuutta.

 

Jokapäiväistä luotettavuutta kestävästi.

Luotettavat Hurtta Casual ECO Y-valjaat sopivat kaikille roduille ja kaikkeen ulkoiluun; päivittäisistä kävelylenkeistä vaativampiin aktiviteetteihin. Koirien ystävät, jotka välittävät ympäristöstä yhtä paljon kuin me, arvostavat sitä, että tässä uudessa, kestävässä versiossa käytetään uudelleen kierrätettyjä materiaaleja. Casual Y-valjaat antavat etujalkojen liikkua vapaasti, ja se jakaa vetovoiman tasaisesti koko rintakehän alueelle. Kaikki, mitä Hurtta-fanit rakastavat alkuperäisissä Casual Y-valjaissa, on ennallaan, mukaan lukien kestävät pikakiinnitteiset soljet helpottaen pukemista ja riisumista, säädettävä rinnan ympärysmitta koirallesi sopivan istuvuuden löytämiseksi, miellyttävä, vedenpitävä neopreenipehmuste, metallinen hihnarengas edessä ja kirkkaat 3M-heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä vilkkailla taajama-alueilla pimeällä.

 

Kierrättäen parempi.

Casual ECO panta sopii täydellisesti, jos etsit jokapäiväistä mukavuutta ja luotettavuutta. Ergonomisen muotoilun ja säädettävän hihnan ansiosta se sopii täydellisesti kaikille roduille. Kudottu, 100 % kierrätetystä polyesteristä valmistettu hihna on sekä vahva että kevyt, mikä tarjoaa koirallesi mukavuutta ja sinulle turvallisuutta toiminnasta riippumatta. Vedenpitävä neopreenipehmuste lisää pantaan ekstrakerroksen mukavuutta ja tukea. Kestävä, pikakiinnitteinen solki lukittuu turvallisesti pois koiran kaulasta huoletonta pukemista varten, ja se on suunniteltu vähentämään rasitusta ohjaamalla vetovoima pois soljesta. Casual ECO -kaulapannassa on myös hyvin näkyvät 3M-heijastimet, joiden avulla koirasi loistaa yöllä vilkkailla kaupunkialueilla. Hyvänä koiranomistajana, suojelethan sekä koiraasi että ympäristöä?

 

Tottelevaisuus palkitaan.

Välität koirastasi, ja nyt voit osoittaa huolenpitosi myös ympäristöstä Casual ECO puolikuristavan pannan avulla. Kudottu, 100 % kierrätetystä polyesteristä valmistettu hihna on sekä kevyt että vahva ja tarjoaa mukavuutta koirallesi ja turvallisuutta sinulle. Vedenpitävä neopreenipehmuste kestävässä, 100 % kierrätetyssä neulospinnassa lisää pantaan ekstrakerroksen mukavuutta ja tukea. Kaulapannan puoli-holkki-muotoilu lepää mukavasti koiran kaulan ympärillä, mutta mahdollistaa koiran hallinnan, kun panta kiristetään harjoitusten aikana tai vain ulkoillessa. Tyylikkäät, nikkelöidyt teräsosat takaavat pitkäkestoisen käytön. Casual ECO puolikuristavassa kaulapannassa on myös hyvin näkyvät 3M-heijastimet, joiden avulla koirasi erottuu yöllä vilkkailla kaupunkialueilla. Hyvää koirille, hyvää planeetalle, siinä Hurtta pähkinänkuoressa.

 

 

Ole näkyvä. Ole turvassa. Ole kestävästi ajatteleva.

Vahva, tyylikäs ja nyt entistä kestävämpi Casual heijastintalutin ECO on valmistettu kestävästä, 100 % kierrätetystä polyesteristä, jonka luotettavuus on testattu vetolujuuden varmistamiseksi. Tämä hihna on myös heijastavuudeltaan erinomainen, sillä sen koko pituuteen on kudottu kirkas 3M-heijastinlanka, joka parantaa koirasi näkyvyyttä pimeällä. Muita kohokohtia ovat vedenpitävästä neopreenista valmistettu pehmustettu kahva, joka on pehmeä ja kestävä, 100 % kierrätysneuloksesta valmistettu pinta, joka on miellyttävä kädessä, sekä kätevä, toinen rengas lähempänä koiraa, joka antaa lisäkontrollia mm. portaissa ja kadun ylityksissä. Nikkelöidyt teräsosat, mukaan lukien tyylikäs ja kestävä hihnankiinnityskoukku, takaa helppokäyttöisyyden ja pitkäaikaisen luotettavuuden.

<p><strong>Mukava & luotettava</strong></p><p>Useimmissa Hurtta-tuotteissa on useita säätömahdollisuuksia, myös Casual ECO -mallistossamme. Tiedämme, kuinka tärkeää sinulle on löytää mahdollisimman hyvin istuvat tuotteet karvaiselle ystävällesi. Lisäksi teemme kovasti töitä hankkiaksemme ja käyttäksemme vain kierrätysmateriaaleja, jotka ovat tarpeeksi vahvoja kestämään kovaa, seikkailunhaluisten koirien kulutusta.</p>

Mukava & luotettava

Useimmissa Hurtta-tuotteissa on useita säätömahdollisuuksia, myös Casual ECO -mallistossamme. Tiedämme, kuinka tärkeää sinulle on löytää mahdollisimman hyvin istuvat tuotteet karvaiselle ystävällesi. Lisäksi teemme kovasti töitä hankkiaksemme ja käyttäksemme vain kierrätysmateriaaleja, jotka ovat tarpeeksi vahvoja kestämään kovaa, seikkailunhaluisten koirien kulutusta.

<p><strong>Ne pienet, tärkeät asiat</strong></p><p>Panostamme pieniin, mutta tärkeisiin yksityiskohtiin, kuten pikasoljet, jotka helpottavat pukemista ja riisumista, pehmeät mutta vahvat kankaat, mukava, vedenpitävä neopreenipehmuste, kestävät metalliset hihnarenkaat ja kirkkaat 3M-heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä vilkkailla kaupunkialueilla. Kutsumme sitä Casual ECO -mallistoksi, koska se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, mutta on kaikkea muuta kuin tavallinen.</p>

Ne pienet, tärkeät asiat

Panostamme pieniin, mutta tärkeisiin yksityiskohtiin, kuten pikasoljet, jotka helpottavat pukemista ja riisumista, pehmeät mutta vahvat kankaat, mukava, vedenpitävä neopreenipehmuste, kestävät metalliset hihnarenkaat ja kirkkaat 3M-heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä vilkkailla kaupunkialueilla. Kutsumme sitä Casual ECO -mallistoksi, koska se sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, mutta on kaikkea muuta kuin tavallinen.